Політика конфіденційності

Ця Політика є заявою про те, яким чином ми збираємо, зберігаємо та використовуємо інформацію про приватних осіб, що відвідують цей сайт. ВИКОРИСТОВУЮЧИ ЦЕЙ САЙТ, ВИ НАДАЄТЕ ЗГОДУ НА ЗБИРАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ, ВИКЛАДЕНОЇ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ВИ ТАКОЖ ПОГОДЖУЄТЕСЯ, ЩО КОМПАНІЯ «САНДОЗ» МАЄ ПРАВО ПЕРІОДИЧНО ЗМІНЮВАТИ, МОДИФІКУВАТИ, ДОДАВАТИ АБО ВИДАЛЯТИ ЧИ ІНШИМ ЧИНОМ ОНОВЛЮВАТИ ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ НА ВЛАСНИЙ РОЗСУД БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОВІДОМЛЕННЯ. Ми маємо намір розміщувати будь-які такі зміни на цій сторінці, щоб Ви були повністю інформовані щодо типів інформації, яку ми збираємо, манери її використання і за яких обставин вона може бути розкрита. Нашу Політику конфіденційності легко знайти, оскільки вона знаходиться на нашому сайті і пов'язана з будь-якою частиною сайту, де запитуються особисті дані. У таких точках збору даних може надаватися подальше пояснення, у відповідних випадках, щодо цілей, для яких використовуватимуться дані. Ця Політика, в поєднанні з будь-яким іншим додатковим поясненням, призначення для інформування Вас, яким чином ми будемо розглядати будь-які дані про себе, які Ви добровільно надаєте у зв'язку з використанням Вами наших веб-сайтів.

1. Запорука щодо конфіденційності

Термін "персональні дані", який вживається в цій Політиці, стосується такої інформації, як Ваше прізвище, дата народження, адреса електронної пошти, поштова адреса, номер телефону або ІР-адреса, які можуть бути використані для ідентифікації Вашої особи. Як правило, компанія «Сандоз» НЕ обробляє Ваші персональні дані без Вашої попередньої згоди. Проте ми залишаємо за собою право, за виняткових обставин, проводити додаткову обробку в тій мірі, як це дозволено або вимагається законодавством, або для сприяння будь-якому юридичному або кримінальному розслідуванню.

В наступних розділах наводиться роз’яснення, як і в яких випадках ми збираємо Ваші персональні дані.

2. Цільове використання персональних даних

Більшість наших послуг не потребує жодної форми реєстрації, що дозволить Вам відвідувати наш сайт, не повідомляючи нам, хто Ви є. Тим не менш, деякі послуги можуть потребувати реєстрації. Якщо Ви реєструєтеся на нашому сайті, Вам, можливо, буде потрібно заповнити деякі поля (деякі з них є обов’язковими, а деякі Ви можете заповнити за бажанням). У таких випадках, якщо Ви приймаєте рішення приховати якісь особисті дані, запитувані нами, Вам може не надаватися можливість доступу до певних розділів сайту і нашої відповіді на ваш запит.

Ми обробляємо персональні дані в цілях, про які ми інформуємо Вас, коли запитуємо у Вас інформацію. Ми зберігаємо Ваші дані відповідно до чинного законодавства, Закону України “Про захист персональних даних” №2297-VI, або етичних вимог щодо звітності або зберігання документації.

У разі надсилання електронною поштою запиту (запитання, побажання або повідомлення загального змісту) на адресу ua.office@sandoz.com, компанія «Сандоз» в Україні не збирає та не розголошує третім особам Вашу персональну інформацію, яку Ви можете повідомляти у повідомленні. Ця інформація використовуватиметься виключно з метою надання Вам максимально вичерпної відповіді та буде видалена одразу після надання відповіді, якщо інше не передбачено чинним законодавством.

У разі заповнення форми Повідомлення про побічні реакції, Ваші персональні дані будуть передані до відповідного державного органу уповноваженого здійснювати обробку побічних реакцій на підставі вимог чинного законодавства та будуть оброблені відповідними підрозділами групи компаній “Новартіс” (для більш детальної інформації дивиться розділ – Повідомити про побічні реакції). Ваші персональні дані будуть внесено до Бази персональних даних «Повідомлення про побічні реакції».

У разі надсилання на електронну пошту ua.office@sandoz.com Вашого резюме як кандидата на певну вакансію, Ваші персональні дані будуть внесені до «Бази персональних даних у сфері трудових відносин та персоналу».

3. Нерозголошення інформації

Ми зобов’язуємося не продавати, не надавати або іншим чином не розповсюджувати Ваші персональні дані стороннім особам, за винятком випадків, передбачених у цій Політиці конфіденційності. Ми маємо право розкривати Вашу особисту інформацію іншим філіям «Сандоз» або «Новартіс» у всьому світі, які погоджуються розглядати такі дані відповідно до цієї Політики конфіденційності, але лише відповідно до умов цієї Політики конфіденційності. Персональні дані можуть в деяких випадках передаватися третім особам, які діють в інтересах або від імені компанії «Сандоз», або у зв'язку з діяльністю групи «Новартіс», для подальшої обробки у відповідності з метою (цілями), для яких такі дані були спочатку зібрані, наприклад, послуги доставки, оцінки та технічної підтримки. Такі треті особи уклали контракт з компанією «Сандоз» про те, що вони зобов’язуються використовувати персональні дані лише для узгоджених цілей, і не будуть продавати або розкривати Вашу особисту інформацію третім особам, за винятком випадків, коли це може знадобитися відповідно до законодавства. У випадку такого розкриття персональних даних третій особі ми будемо прагнути до того, щоб обробка виконувалася відповідно до цілей і в межах, для яких такі дані були спочатку зібрані.

Існують два додаткові випадки, за яких Ваші персональні дані можуть передаватися третій особі. Перший випадок – якщо діяльність цього сайту і дані клієнтів, пов'язані з ним, продається, відступається або передається, в цьому випадку ми вимагатимемо від покупця, призначеної особи або правонаступника розглядати персональні дані відповідно до цієї Політики конфіденційності. Другий випадок, коли персональні дані можуть передаватися третій особі, - якщо ми зобов'язані зробити це внаслідок чинного законодавства, рішення суду або державного нормативного акту, або якщо таке розкриття необхідно з інших причин для сприяння будь-якому юридичному або кримінальному розслідуванню.

4. Право доступу

Ви маєте право на забезпечення актуальності Ваших персональних даних. Ми надаємо законне право вимагати від нас виправлення або видалення Ваших персональних даних. Крім того, Ви завжди можете попросити нас припинити зв’язок із Вами. Якщо Ви бажаєте звернутися до нас з приводу використання Ваших персональних даних, надішліть нам електронного листа на адресу emea.ebusiness@sandoz.com. При зверненні до нас, будь ласка, вкажіть назву веб-сайту, якому Ви надавали інформацію, а також конкретну інформацію, яку Ви бажаєте змінити, оновити або видалити. Ваші запити будуть розглядатися своєчасно і належним чином. На запити на видалення персональних даних поширюватиметься дія будь-якого чинного законодавства або етичних норм, або правил подання документів, або збереження зобов’язань, які покладаються на нас.

5. Безпека та конфіденційність

З метою забезпечення безпеки та конфіденційності персональних даних, які ми збираємо онлайн, ми використовуємо мережі передачі даних, захищені, зокрема, стандартизованим брандмауером та паролем. В процесі обробки Ваших персональних даних ми вживаємо обґрунтованих заходів, спрямованих на захист такої інформації від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Хоча ми не можемо гарантувати захисту від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення, тим не менш, ми прагнемо запобігти таким несприятливим ситуаціям.

6. Передача даних за кордоном

Ми входимо до складу групи компаній «Новартіс», яка має бази даних у різних юрисдикціях. Ми маємо право передавати Ваші дані до однієї з баз даних нашої групи за межами Вашої країни проживання. Навіть якщо країна, до якої передаватимуться дані, не вимагає від нас достатнього рівня захисту Ваших даних, ми, тим не менш, прагнемо забезпечити достатній рівень захисту передачі даних до бази даних Новартіс у такій країні.

7. Анонімні дані та cookies

Ми можемо збирати та обробляти анонімну інформацію про Ваше відвідування цього веб-сайту, таку як деякі сторінки, які Ви відвідуєте, та деякі пошуки, які Ви здійснюєте. Така анонімна інформація використовується нами для поліпшення змісту сайту та для збору сукупної статистики про осіб, які використовуються наш сайт, для внутрішніх цілей дослідження ринку. При цьому ми можемо встановити cookies, які збирають імена домену користувача першого рівня (наприклад, "bigmail.com" з адреси електронної пошти "john@bigmail.com") і дату та час доступу. Cookies, які використовуються нами, не можуть застосовуватися для виявлення особистості окремого користувача. Cookies являє собою невеличкий блок інформації, який надсилається до Вашого браузеру та зберігається на жорсткому диску Вашого комп’ютера. Cookies не становлять небезпеки для Вашого комп’ютера. Ви можете налаштувати свій браузер таким чином, щоб отримувати повідомлення кожного разу, коли Ви отримуєте Cookies, що дозволить Вам вирішити, приймати його чи ні. Ми можемо використовувати послуги третіх осіб з метою допомоги у зборі та обробці інформації, описаної в цьому Розділі, і всі такі треті особи дотримуватимуться зобов’язань, вказаних у Розділі 3 вище.

В деяких випадках ми можемо використовувати Інтернет-теги (також відомі як активні теги, однопіксельні файли GIF, прозорі файли GIF, невидимі файли GIF та «веб-жучки») у поєднанні з Cookies на цьому сайті та можемо розгортати ці теги через незалежного рекламного партнера третьої сторони. Ці теги розміщені як на рекламних оголошеннях у мережі, які приводять користувачів до сайту, так і на різних сторінках цього сайту. Ми використовуємо цю технологію для вимірювання рівня реакції відвідувачів на наші сайти та ефективності наших рекламних кампаній (в тому числі кількості відкриття сторінки та характеру інформації, яка шукається). Незалежний партнер може мати можливість збирати сукупні анонімні дані про відвідувачів інших сайтів через ці Інтернет-теги / Cookies. Ви можете бути впевненими, що ми НЕ збираємо та не знаходимо за допомогою цих тегів або Cookies жодної особистої інформації про наших відвідувачів, такої як прізвища, адреси, адреси електронної пошти або номери телефонів. Якщо Ви бажаєте отримати більше інформації про веб-теги та Cookies, пов’язані з рекламою у мережі, або відмовитися від збору анонімної інформації третіми особами, відвідайте веб-сайт Network Advertising Initiative.

8. Особиста інформація та доступ дітей

Більшість послуг, доступних на цьому сайті, призначені для осіб віком 18 років і старших. Будь-яка особа, яка надає запит на інформацію щодо лікарського засобу, призначеного для застосування у дітей, має бути віком 18 років або старше. Ми зобов’язуємося свідомо не збирати, не використовувати і не розголошувати персональні дані неповнолітньої особи віком до 18 років без попередньої згоди особи, яка несе батьківську відповідальність (наприклад, одного з батьків або опікуна) шляхом безпосереднього контакту поза мережею. Ми зобов’язуємося надати одному з батьків (i) повідомлення про особливий тип персональних даних неповнолітньої особи, які збираються, і (ii) можливість відмовитися від будь-якого подальшого збору, використання або зберігання такої інформації. Ми дотримуємося законодавства, спрямованого на захист дітей.

9. Посилання на інші сайти

Ця Політика конфіденційності застосовується лише для цього веб-сайту за винятком веб-сайтів третіх осіб. Ми можемо надавати посилання на інші веб-сайти, які, на нашу думку, можуть зацікавити наших відвідувачів. Ми прагнемо до того, щоб такі веб-сайти мали найвищу якість. Проте внаслідок особливостей всесвітньої мережі ми не можемо гарантувати стандартів конфіденційності кожного веб-сайту, на який ми надаємо посилання, і не несемо відповідальності за зміст інших сайтів, крім цього, і ця Політика конфіденційності не призначена для застосування до будь-якого сайту, на який ми надаємо посилання і який не належить компанії «Новартіс».

10. Зверніться до нас

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання або скарги стосовно нашого дотримання цієї Політики конфіденційності, або якщо Ви бажаєте надати будь-які рекомендації або коментарі для поліпшення якості нашої Політики конфіденційності, надішліть нам електронного листа на адресу: emea.ebusiness@sandoz.com

Select a category

Related content

Нас часто запитують

FAQ Products Teaser

 

Що таке генерики? Що таке біоаналоги? Тут ви знайдете

Історія компанії «Сандоз»

 

History Timeline Image New Ukraine 

Історія компанії «Сандоз» почалася більше 120 років тому, протягом яких вона перетворилася з невеликої диверсифікованої хімічної компанії на другого за величиною в світі виробника високоякісних генериків.